Llorenç Andreu i Pedro Soler, campions de ral·lis 2017

Llorenç Andreu i Pedro Soler, campions de ral·lis 2017

El pilot colonier Llorenç Andreu i el copilot campaner Pedro Soler varen recollir el trofeu de campions de les Illes Balears de la temporada passada en el marc de la Gala de Campions 2017 que es va celebrar el divendres dia vint-i-cinc de maig a la Sala Ginjoler del restaurant es Molí des Comte de Palma.
Després d’un sopar i els discursos corresponents, En Llorenç i en Pedro varen pujar al cadafal per rebre els trofeus que els acrediten com el millor pilot del grup A i com el millor copilot del grup A, respectivament, de l’any 2017.
Més informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.