Susana Rubert guanya el Torneig de Primavera de Maria de la Salut

Susana Rubert guanya el Torneig de Primavera de Maria de la Salut

L’escaquista llucmajorera del Club Foment d’Escacs de Campos Susana Rubert ha estat la guanyadora del XIV Torneig de Primavera, per a jugadors en edat escolar, que es va celebrar a Maria de la Salut el passat diumenge dia vint-i-set de maig.
Na Susana va sumar 5,5 punts dels 6 possibles. Va guanyar cinc partides i tan sols va cedir unes taules davant qui seria el segon classificat, Pedro Payeras, del club La Balanguera, que també va fer 5,5 punts, però va tenir un desempat pitjor que la jugadora del Campos. El tercer, amb 5 punts va ser Javier Cisneros, de l’Alcúdia.
Na Susana va fer un gran torneig i va demostrar el seu gran moment de forma, en haver quedat campiona en un torneig amb una participació rècord, que va arribar als seixanta jugadors.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.