Campionat Escolar d’escacs de les Illes Balears

Campionat Escolar d’escacs de les Illes Balears

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat de les Illes Balears Escolar d’escacs a Eivissa. Hi han participat dos representants del Club Foment d’Escacs de Campos, en Jaume Andreu Alzamora i na Susana Rubert.
En Jaume, que jugava a la categoria sub-14 ha fet 2 punts dels 5 possibles i ha quedat el novè. El campió ha estat el menorquí Doro Gomila, amb 4,5 punts.
Na Susana, que jugava el campionat femení, també ha sumat 2 punts, amb la qual cosa ha quedat la vuitena de la classificació general i la tercera sub-14. La campiona de la general ha estat la mallorquina Sara Fernández, amb 4 punts, mentre que la primera sub-14 ha estat la també mallorquina Marta Antich, igualment amb 4 punts.
Els dos jugadors del Campos han aprofitat l’avinentesa per estrenar la nova vestimenta del club.
Podeu veure tots els detalls del campionat si clicau en aquest enllaç

Els dos jugadors, amb l’entrenador Joan Gayà
.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.