Can Pomar rep el premi “Pastisser de l’Any”

Can Pomar rep el premi “Pastisser de l’Any”

El forn de Can Pomar ha estat guardonat amb el premi Pastisser de l’Any que, atorga l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears.
El premi va ser recollit per Francesc Pomar i Francisca Oliver.
A l’exposició de motius es va parlar de la trajectòria de l’empresa des que va ser fundada, l‘any 1902, fins ara, que sempre ha esta d’innovació i mestratge, per la qual cosa, malgrat el premi se li hagi atorgat enguany, feia anys que ja l’hagués pogut rebre. Podeu veure el video de l’entrega si clicau en aquest enllaç

  • IMG_2409
  • IMG_2431
  • IMG_2439
  • IMG_2434
.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.