Llorenç Andreu i Pedro Soler guanyen el ral·li Sol de Ponent

Llorenç Andreu i Pedro Soler guanyen el ral·li Sol de Ponent

El pilot colonier Llorenç Andreu i el copilot campaner Pedro Soler, amb la col·laboració del seu equip tècnic, varen ser els guanyadors del ral·li Sol de Ponent, que va tenir lloc dissabte passat, dia vint-i-quatre de febrer per la zona d’Andratx, organitzat per l’escuderia Mallorca Competició.
La cursa constava de cinc especials contra cronòmetre que es repetien dues vegades i sumaven un total de vuitanta quilòmetres.Hi competien quaranta-sis cotxes.
En Llorenç i en Pedro, de bon comançament ja varen sortir a les totes i el matí varen aconseguir guanyar la primera secció, ja que varen quedar primers en tres dels quatre trams de la cursa. I varen repetir el triomf l’horabaixa a la segona secció, amb la qual cosa varen quedar campions del ral·li amb el seu Renault Clio, per davant altres equips que comptaven amb cotxes molt més potents.
Darrera ells varen quedar segons David García i Guillem Cuart, després que els qui havien quedat en segona posició en principi, Tomeu Rosselló i Joan M. Ordinas, varen rebre una penalització d’un minut al control horari.En tercer lloc varen quedar Óscar Fernández i José Gálvez.

  • 1ECACC52-BA50-4D21-ABA5-CCBEA242A7A1
  • 1CFB93F8-F0A4-4DEB-9C05-3BA151E65B70

Més informació a la versió en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.