Cursa solidària de l’IES Damià Huguet

Cursa solidària de l’IES Damià Huguet

Avui ha tengut lloc una cursa solidària organitzada per l’IES Damià Huguet i a la qual s’hi han afegit les altres dos centres educatius campaners, el Fra Joan Ballester i el Joan Veny i Clar.
Aquest esdeveniment esportiu ha estat organitzat per l’alumnat de tercer d’ESO i ho ha fet dins del marc del projecte de centre “Que ben parit!”, amb el qual s’han treballat aspectes relacionats amb la salut sexual i reproductiva, la solidaritat i la igualtat de gènere.
Tots els qui hi han olgut participar han hagut de fer un donatiu, la recaptació íntegra del qual serà per a l’ONG Voluntaris de Mallorca, que els destinarà a un projecte de salut materno-infantil al Quiché, Guatemala.
Aquesta iniciativa, ha comptat amb la col·laboració de diversos comerços de Campos i ses Salines i amb el patrocini de l’Ajuntament de Campos, Agromart i s’Escapada.
Malgrat que els organitzadors passaven pena per la previsió meteorològica, al final s’ha pogut desenvolupar sense problemes. Malgrat el fred, i el plugim fi que ha caigut de forma intermitent, a les 11:30 h els primers atletes ha sortit de la Plaça de Can Pere Ignasi i han fet un circuit per diversos carrers del centre de Campos.
Per poder-se adaptar a tothom, hi ha hagut tres modalitats de participació: córrer 2,5 km, córrer 5 km, o, simplement, caminar 2,5 km.
En haver acabat els participants han pogut gaudir d’un berenar saludable.
En aquest enllaç podeu gaudir de les fantastiques fotografies del fotògraf Tolo Balaguer.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.