Cursa solidària de l’IES Damià Huguet

Cursa solidària de l’IES Damià Huguet

Avui ha tengut lloc una cursa solidària organitzada per l’IES Damià Huguet i a la qual s’hi han afegit les altres dos centres educatius campaners, el Fra Joan Ballester i el Joan Veny i Clar.
Aquest esdeveniment esportiu ha estat organitzat per l’alumnat de tercer d’ESO i ho ha fet dins del marc del projecte de centre “Que ben parit!”, amb el qual s’han treballat aspectes relacionats amb la salut sexual i reproductiva, la solidaritat i la igualtat de gènere.
Tots els qui hi han olgut participar han hagut de fer un donatiu, la recaptació íntegra del qual serà per a l’ONG Voluntaris de Mallorca, que els destinarà a un projecte de salut materno-infantil al Quiché, Guatemala.
Aquesta iniciativa, ha comptat amb la col·laboració de diversos comerços de Campos i ses Salines i amb el patrocini de l’Ajuntament de Campos, Agromart i s’Escapada.
Malgrat que els organitzadors passaven pena per la previsió meteorològica, al final s’ha pogut desenvolupar sense problemes. Malgrat el fred, i el plugim fi que ha caigut de forma intermitent, a les 11:30 h els primers atletes ha sortit de la Plaça de Can Pere Ignasi i han fet un circuit per diversos carrers del centre de Campos.
Per poder-se adaptar a tothom, hi ha hagut tres modalitats de participació: córrer 2,5 km, córrer 5 km, o, simplement, caminar 2,5 km.
En haver acabat els participants han pogut gaudir d’un berenar saludable.
En aquest enllaç podeu gaudir de les fantastiques fotografies del fotògraf Tolo Balaguer.

  • IMG_2388
  • IMG_2389
  • IMG_2387
  • IMG_2386

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.