JA S’HA REOBERT EL CONVENT DELS MÍNIMS DE CAMPOS. HA COSTAT 240.000 EUROS

JA S’HA REOBERT EL CONVENT DELS MÍNIMS DE CAMPOS.

Avui, 30 de desembre de 2017, festivitat de la Sagrada Família, s’ha reobert el Convent dels Mínims de Campos després de més de set anys de romandre tancat.

Han estat cinc mesos d’intens treball fet per un equip de deu professionals que han realitzat primerament els estudis preliminars del que necessitava el Convent així com les tasques de neteja i encastament dels retaules de l’església. També s’ha canviat completament la teulada que estava en unes condicions deplorables.

Tot i que s’ha reobert amb una missa oficiada pel rector de Campos, Francesc Munar, acompanyat de Mn. Sebastià Salom i el rector de Llucmajor, la reobertura oficial es farà dia 11 de gener a les 19:30 h. La Coral Sant Julià ha animat el cant i Bartomeu Mut, organista de la Seu ha mostrat els seus dots interpretant diverses peces musicals amb l’orgue del Convent.

Mossèn Francesc Munar ha recordat que el Convent és la casa mare dels frares Mínimes que predicaven i practicaven austeritat, oració i solidaritat i que estava dedicat a Sant Francesc de Paula, que va ser conegut per ser l’assot dels governants corruptes de Nàpols.

La restauració ha costat 240.000 euros i se n’han pagat aproximadament 90.000. Hi han contribuït tot el poble de Campos amb les distintes activitats pro-convent realitzades, el Govern de les Illes Balears amb el projecte, l’ajuntament amb la neteja general i megafonia i el Consell de Mallorca, amb la neteja de tots els béns materials i l’encastament dels retaules.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.