SOPAR SOLIDARI DE L’ASSOCIACIÓ NAVA JEEVAN AQUEST DIVENDRES A CAMPOS

SOPAR SOLIDARI DE L’ASSOCIACIÓ NAVA JEEVAN AQUEST DIVENDRES A CAMPOS

UN ANY DE FUNCIONAMENT DE L’ASSOCIACIÓ «NAVA JEEVAN»

Dia 15 d’agost farà un any que es va presentar a Sa Franquesa Nova, l’associació Nava Jeevan que en sànscrit vol dir nova vida: és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat prinicipal acompanyar emocionalment a persones que han sofert una pèrdua o estan vivint un procés de dol.

L’associació ofereix atenció psicològica i suport a les persones que han tengut una pèrdua d’un ésser estimat i es troben en un procés de dol donant-los l’oportunitat de ser escoltades i sentir-se confortades i orientades, i els facilita eines per a gestionar la situació, saber com ser ajudades i com ajudar-se a elles mateixes.

L’associació està formada per un equip de psicòlegs especialistes en la matèria i voluntaris que han passat per un procés de dol.

Durant aquest primer any de funcionament, l’associació ha duit a terme les següents activitats:

-Han realitzat entrevistes d’assessorament i acollida a les persones que es troben en una situació de dol. Concedir-se el temps necessari per fer el dol és fonamental per a poder recuperar-se, assimilar la situació i aprendre a viure de nou sense la persona que fa falta.

-S’han fet teràpies en grup individuals segons les necessitats. La millor manera de trobar ajuda és compartir la mateixa experiència amb persones que estan passant pel mateix, ja que això ajuda a entendre què és el que està succeint i disminueix el sentiment de soledat i incomprensió.

-S’han realitzat xerrades informatives a diferents entitats per sensibilitzar i formar a diferents col.lectius i entitats que tenen relació amb les persones que estan passant per aquests processos.

-També s’han realitzat trobades socials a diferents pobles de Mallorca per donar a conèixer l’associació.

-S’han realitzat tallers de treballs manuals, concerts, mercadets solidaris, etc.

L’associació està presidida per la psicòloga Bel Ferrer. És una associació sense ànim de lucre, per tant, les activitats són gratuïtes. Tanmateix, per ajudar al manteniment de la mateixa poden fer donacions de forma voluntària i assistir a les trobades i sopars que anualment organitza per recaptar fons pel bon funcionament de l’entitat.

Aquest divendres 8 de setembre per celebrar aquest primer any d’existència l’associació farà un sopar a les 20:0 a la plaça de can Pere Ignasi. El preu és de 12 euros i les entrades es poden comprar al Casal de can Pere Ignasi, a Pinsos can Melero i a la Perfumeria Perfils.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.