Manuel Queirolo, campió del Torneig de la Mare de Déu d’Agost d’escacs

Manuel Queirolo, campió del Torneig de la Mare de Déu d’Agost d’escacs

El jugador del Club Reis i Dames de Llevant Manuel Queirolo va ser el guanyador del Torneig de la Mare de Diu d’Agost d’escacs en aconseguir sumar 21 punts. Empatats a la segona posició varen quedar Sergio Altarriba (Cercle d’Escacs de Sóller) i Antoni Ducrós (Club Foment d’Escacs de Campos), amb 18 punts cadascun.
També cal destacar els resultats obtinguts pels campaners Miquel Lladó, amb 14 punts i Miquel Mulet, amb 12.
Quant al torneig escolar, el campió va ser l’escaquista de la Balanguera Carles Westendorf, amb 20 punts, seguit per Miguel Rudala amb 14 i el campaner Miquel Bujosa amb 13.
Més informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.