Anunci Hospital de Manacor
Manuel Queirolo, campió del Torneig de la Mare de Déu d’Agost d’escacs

Manuel Queirolo, campió del Torneig de la Mare de Déu d’Agost d’escacs

El jugador del Club Reis i Dames de Llevant Manuel Queirolo va ser el guanyador del Torneig de la Mare de Diu d’Agost d’escacs en aconseguir sumar 21 punts. Empatats a la segona posició varen quedar Sergio Altarriba (Cercle d’Escacs de Sóller) i Antoni Ducrós (Club Foment d’Escacs de Campos), amb 18 punts cadascun.
També cal destacar els resultats obtinguts pels campaners Miquel Lladó, amb 14 punts i Miquel Mulet, amb 12.
Quant al torneig escolar, el campió va ser l’escaquista de la Balanguera Carles Westendorf, amb 20 punts, seguit per Miguel Rudala amb 14 i el campaner Miquel Bujosa amb 13.
Més informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.