Anunci Hospital de Manacor

Campionat de Mallorca Escolar d’escacs

Avui acaben els Campionats de Mallorca Escolars d’escacs, amb la participació de tres jugadors del Club Foment d’Escacs de Campos, Miquel Bujosa als sub-16, Susana Rubert als sub-14 i Miquel Roig als sub-12. També s’hi havia classificat Guillem Horrach, però no hi ha pogut anar.
Fins ara s’han disputat quatre rondes de les sis que hi haurà a les categories sub-14 i sub-16, mentre que la sub-12 tot just acaba de començar i només s’ha jugat la primera. En aquests moments es disputa la cinquena ronda dels sub-14 i sub-16 i la segona dels sub-12.
Fins ara en Miquel Bujosa i na Susana duen 2 punts cadascun, en haver guanyat dues partides i haver-ne perdudes dues, la qual cosa els col·loca a la zona central de les seves respectives taules de classificació.
Miquel Roig just ha fet una partida i l’ha perdida, però encara n’hi queden cinc més per recuperar-se.

Podeu seguir el resultats dels tornejos als enllaços següents: sub-12,sub-14, i sub-16

  • IMG_2052
  • IMG_2051
.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.