Campionat de Mallorca Escolar d’escacs

Avui acaben els Campionats de Mallorca Escolars d’escacs, amb la participació de tres jugadors del Club Foment d’Escacs de Campos, Miquel Bujosa als sub-16, Susana Rubert als sub-14 i Miquel Roig als sub-12. També s’hi havia classificat Guillem Horrach, però no hi ha pogut anar.
Fins ara s’han disputat quatre rondes de les sis que hi haurà a les categories sub-14 i sub-16, mentre que la sub-12 tot just acaba de començar i només s’ha jugat la primera. En aquests moments es disputa la cinquena ronda dels sub-14 i sub-16 i la segona dels sub-12.
Fins ara en Miquel Bujosa i na Susana duen 2 punts cadascun, en haver guanyat dues partides i haver-ne perdudes dues, la qual cosa els col·loca a la zona central de les seves respectives taules de classificació.
Miquel Roig just ha fet una partida i l’ha perdida, però encara n’hi queden cinc més per recuperar-se.

Podeu seguir el resultats dels tornejos als enllaços següents: sub-12,sub-14, i sub-16

  • IMG_2052
  • IMG_2051
.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.