Jaume Adrover, premiat a Palma Fotogràfica

Jaume Adrover, premiat a Palma Fotogràfica

El fotògraf Jaume Adrover ha guanyat el Premi 2 Mercat de l’Olivar, dins el concurs de la 31 Palma Fotogràfica. El premi consisteix en 200 € per gastar en aquest mercat de Palma.
El concurs de la 31 Palma Fotogràfica s’inclou dins les festes de Sant Sebastià de Ciutat. Els participants es reuneixen tots un diumenge matÌ, enguany dia vint-i-nou de gener, a la Plaça Major, on els donen quatre temes per fotografiar i els emplacen a un altre lloc per trobar-s’hi a les dotze del migdia, on els donen altres quatre temes. Els concursants tenen fins a les sis de l’horabaixa per seguir fent fotos i un dia de temps per entregar-ne una de cadascun dels temes proposats.
En Jaume Adrover va aconseguir que fos premiada la seva foto sobre el tema “COLORS EN MOVIMENT“, una instantània dels Vermellets de la Seu, que va saber agafar en el moment que sortien de l’Escolania cap a la Seu.
També va destacar la del tema “FOTO D’ACCIÓ CONGELADA”, en la qual Jaume Adrover va intentar similar la Darrera Cena a través d’un mirall a un restaurant.

  • IMG_6676
  • IMG_6667
  • IMG_6647
  • 05 FOTO d ACCIO CONGELADA
  • 01 COLORS EN MOVIMENT

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.