Miquel Bujosa guanya el Torneig d’Escacs Ràpid Comarcal Classificatori

Miquel Bujosa guanya el Torneig d’Escacs Ràpid Comarcal Classificatori

El campaner Miquel Bujosa ha quedat campió al Torneig d’Escacs Ràpid de les comarques del Pla i Migjorn classificatori pel Campionat de Mallorca Escolar. Un torneig que s’ha celebrat avui horabaixa a Maria de la Salut. Aquesta victòria l’ha classificat automàticament. En Miquel, a més a més de guanyar, ho ha fet imbatut, amb 6 punts dels 6 possibles.
També hi participaven Susana Rubert i Miquel Roig. Na Susana ha fet 4 punts i ha quedat primera fèmina, novena de la general i sisena sub-14. Miquel Roig ha sumat 3 punts, la qual cosa l’ha col·locat catorzè de la classificació general i quart sub-12.

  • IMG_2035
  • IMG_2034

Molts bons resultats dels escaquistes escolars del Club Foment d’Escacs de Campos.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.