Jaume Andreu Alzamora, campió al Torneig Classificatori Escolar Comarcal d’Escacs

Jaume Andreu Alzamora, campió al Torneig Classificatori Escolar Comarcal d’Escacs

Avui horabaixa,al casal de can Pere Ignasi, s’ha disputat la primera prova de la comarca Pla-Migjorn classificatòria pel Campionat de Mallorca Escolar, amb una participació de quaranta-nou escaquistes de cinc a setze anys, que s’enfrontaren entre ells en partides llampec de 5 minuts més tres segons d’increment dividits en dos tornejos. Un de fins a deu anys i l’altre fins a setze. El Campos hi presentava cinc jugadors: Tomeu Adrover (sub-8), Miquel Roig (sub-12), Susana Rubert (sub-14), i Guillem Horrach i Miquel Bujosa (sub-16). Després de les sis rondes disputades els campions de cada categoria han estat Rafel Pons del Montuïri (sub-8), Marc Colom d’Escacs Maria (sub-10), Llorenç Soler de Porreres (sub-12), Carles Westendorf de la Balanguera (sub-14) i Jaume Andreu Alzamora del Montuïri, que ha estat el campió absolut. Susana Rubert ha estat la millor fèmina i ha aconseguit l’únic trofeu del Club Foment d’Escacs.
La segona prova classificatoria es disputarà diumenge que ve a Maria de la Salut i sarà a un ritme de joc diferent, de 15 minuts per jugador.

  • IMG_2020
  • IMG_2019
  • IMG_2018
  • IMG_2017

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.