Se sol·licita l’exhumació de quatre campaners al cementeri de Montuïri

cementiri-montuiri

Se sol·licita l’exhumació de quatre campaners al cementeri de Montuïri

El consistori montuïrer, reunit en sessió plenària el passat dijous 1 de desembre, va aprovar, per unanimitat de tots els grups polítics amb representació, enviar diverses comunicacions a la Comissió tècnica de la Llei de recerca de persones desaparegudes de la guerra civil i del franquisme a proposta del batle Joan Verger i del seu equip de govern.

Per una part, es va aprovar sol·licitar a la Comissió tècnica de la Llei de recerca de persones desaparegudes de la guerra civil i del franquisme inclogui la fossa situada en el cementeri municipal de Montuïri (concretament en el Pla anual de 2017 de senyalització, prospecció i intervenció de les fosses de les Illes Balears).

Segons les informacions que es manegen, en aquesta fossa s’hi trobarien quatre campaners identificats com ser Bartomeu Ballester Roig Catoi, Miquel Mascaró Ballester Estel, Jaume Puig Puigserver Retat i Joan Vidal Sansó Apagafocs.

L’Ajuntament de  Montuïri s’ofereix a col·laborar en tot aquest procés juntament amb el Govern de les Illes Balears, i les associacions de memòria històrica i de representació de les famílies de les persones desaparegudes. Igualment, també es remetrà l’acord a l’Ajuntament de Campos per s’hi vol adherir-se al procés.

Sobre L'autor

Articles relacionats

1 Comentari

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.