Reconversió de 22 places de la residència de Campos en places per a persones majors amb dependència

nota-acord-residencia

La Conselleria de Serveis Socials presidit per Fina Santiago i l’Ajuntament de Campos arriben a un acord per ampliar places per a persones amb dependència

A una reunió mantinguda avui a la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, la consellera Fina Santiago i el batle de Campos, Sebastià Sagreras, han arribat a un acord que permetrà ampliar les places disponibles per a persones amb dependència a la Residència municipal Sor Maria Rafaela. Es tracta d’un projecte d’adaptació de les actuals instal·lacions de la residència, que preveu la reconversió de places per a persones majors assistides en places per a persones majors en situació de dependència. Aquesta adaptació permetrà disposar fins a 22 noves places.

La voluntat de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i de l’Ajuntament de Campos és que entre els anys 2017 i 2018 es puguin oferir més places residencials per a persones en situació de dependència, i per això s’ha arribat a un acord de cofinançament entre les dues institucions. En cost total del projecte de reconversió de les places és de devers 1’5 milions d’euros.

Un dels compromisos de la Conselleria és concertar totes aquelles places per a persones amb dependència que l’ajuntament de Campos li ofereixi. Aquestes noves places s’integrarien a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

A la reunió hi ha assistit també el director general de Serveis Socials i Planificació, Andreu Horrach, i Aina Manresa, regidora de cultura, mercats, serveis socials i sector primari de l’Ajuntament de Campos.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.