Espectacle de dansa Carmen a s’Esponja de ses Salines

carmen

Espectacle de dansa Carmen a s’Esponja de ses Salines

Dissabte, 22 d’octubre a les nou del vespre, l’Auditori Municipal s’Esponja de ses Salines oferirà la visió dels ballarins Hazem Zakaria, Laura Álvarez, Alejandro Haro I Cristina Juaneda de Carmen, de Georges Bizet.

Els quatre ballarins, ja amb renom, han participat a diversos espectacles arreu de les Illes i ens oferiran una versió del drama Carmen, entremesclant la dansa amb contrabandistes, cigarreres, gitanos i sagnants passions que acaben amb la vida de Carmen.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.