Espectacle de dansa Carmen a s’Esponja de ses Salines

carmen

Espectacle de dansa Carmen a s’Esponja de ses Salines

Dissabte, 22 d’octubre a les nou del vespre, l’Auditori Municipal s’Esponja de ses Salines oferirà la visió dels ballarins Hazem Zakaria, Laura Álvarez, Alejandro Haro I Cristina Juaneda de Carmen, de Georges Bizet.

Els quatre ballarins, ja amb renom, han participat a diversos espectacles arreu de les Illes i ens oferiran una versió del drama Carmen, entremesclant la dansa amb contrabandistes, cigarreres, gitanos i sagnants passions que acaben amb la vida de Carmen.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.