Presentació de la novel.la de Pep Toni Bauçà aquest dissabte

L’escriptor campaner Pep Toni Bauçà presentarà aquest dissabte, dia 19 de març, a les 19 hores al local de l’Obra Cultural de Campos la seva segona novel.la El darrer alè de l’ànima. La presentació la farà el també escriptor campaner Joan Pomar i Mir.

Recordem que Pep Toni Bauçà ja havia publicat El destí il.luminat que va tenir una bona acollida tant entre el públic com per la crítica.

L’obra El darrer alè de l’ànima se situa a mitjans vuitatant del segle passat. En Lluc és una l.lot de tretze anys que desapareix misteriosament entre el trajecte de casa seva a una finca familiar dels afores del poble. Al cap de vuit anys, en els quals el tinent Sampol no n’ha trobat cap indici, en Marc, el germà bessó d’en Lluc, pateix un estrany atac que el priva de parlar i li immbolitza el cos. Mentre es troba en aquest estat, el cervell lluita per esbrinar el motiu de la pèrdua d’autonomia personal…

Aquesta és la breu sinopsi de la novel.la que l’Obra Cultural presentarà aquest dissabte a Campos.

pep toni bauçà el darrer alè d'ànima

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.