Exhibició de ball de l’Acadèmia Stil

Exhibició de ball de l’Acadèmia Stil

El passat dia trenta-u de gener va tenir lloc a la nau de son Fuaní una exhibició de ball a càrrec de l’Acadèmia de Ball Stil i Club de Ball Esportiu, a la qual hi varen assistir més de cinc-centes persones.
Es va tractar d’un acte molt variat, en el qual els espectadors varen poder gaudir de les diferents modalitats de ball, tant de ball de saló infantil, com esportiu. D’aquesta darrera disciplina es va contar amb la participació de finalistes al campionat d’Espanya. També s’hi exhibiren els diferents grups de hip hop i hip hop de competició i, per primer pic, es varen ballar en públic les diferents modalitats d’street dance i break dance.
Més informació i més fotos a ó l’edició en paper.

  • IMG_0181-1
  • IMG_0180-1
  • IMG_0178

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.