Presentació del primer número de la nova etapa de la revista El Mirall

Presentació del primer número de la nova etapa de la revista El Mirall

Dimarts dia 23 de febrer es va presentar a Can Alcover, la seu social de l’Obra Cultural Balear, la nova etapa de la revista cultural El Mirall, editada per l’Associació El Mirall, que presideix el campaner Jaume Lladó.

S’hi va presentar el nou format de 120 pàgines a color i l’acurada maquetació artesanal que ha anat a càrrec de Mary i de Tom Lambourne. El disseny gràfic i conceptual de l’edició impresa i de l’edició digital, que es pot trobar al domini www.rmirall.cat, ha anat a càrrec d’Antoni Mir Marí i de l’empresa Mutus SL.
L’edició, concebuda com a publicació de qualitat tant en continguts com en presentació, preveu una sortida semestral amb un contingut temàtic de gruix, una entrevista d’actualitat i un 40% de pàgines dedicades a l’univers de la Institució Moll, feliçment nascuda per donar continuïtat a l’Editorial Moll i a l’obra de Francesc de B. Moll. Aquí no es tanca res! Ans al contrari, aquí donarem continuïtat als projectes que estalonin des de les Balears la cultura en llengua catalana.

A l’acte hi participaren l’exconseller d’educació i cultura del govern balear i professor de la UIB, Damià Pons, que ha publicat un article de fons valorant els darrers vint-i-cinc anys de la cultura a les Balears; el músic Miquel Brunet, que reclamà la dignitat del seu ofici; l’actor i promotor teatral Carles Molinet, que destacà la necessitat de crear indústria cultural com a garantia de la capacitat creativa, i el cineasta Lluís Ortas, que apuntà a IB3 com a motor potencial del foment de la indústria audiovisual a les Balears.

Jaume Lladó, president de l’Associació El Mirall, agraí als subscriptors la seva fidelitat i el seu suport que permet aquesta represa, i Antoni Mir, editor de la publicació, presentà el nou equip de la revista, format per Mary Lambourne a maquetació, Antoni Mir Marí a disseny i concepte, i Ignasi Serra a redacció. També els nous membres del Consell Editorial, Damià Pons, Lluc Mas i Miquel Àngel Llauger.

IMG_0258IMG_0259

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.