Primera novel·la de la campanera Maria Escalas

Avui, dilluns dia devuit de gener, ha arribat a les llibreries la primera novel·la de Maria Escalas: Abans que el teu record torni cendra.
Na Maria és campanera de naixament, però viu des de fa molts d’anys a Mataró, però cada estiu ve a passar una temporadeta a sa Ràpita. Exerceix de professora de música.
Fa un parell d’anys li va pegar el cuquet de l’escriguera i va obrir el blog Idò, on hi vessa els seus pensaments i vivències.En va fer un recull d’alguns dels articles en forma de llibre, que va ser la seva primera obra publicada, però és ara surt a la llum la seva primera creació de ficció.
Es tracta d’una historia d’amor que transcorre a Mallorca entre la fi del segle XIX i la posguerra amb alguna incursió a les Illes Filipines. I no us en dic res més, que les libres no s’han de contar.
Na Maria confessa que ha après molt escrivint-lo. Li ha duit cinc anys de feina i la història ha anat evolucionant al llarg de les pàgines, malgrat ella tengués el guió ben embastat dins la ment, fins al punt, diu, que va haver de deixar fluir els personatges lliurement i respectar la trama tal com anava palpitant.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.