El Partit Popular guanya els eleccions a Campos amb una notable davallada de vots

El Partit Popular guanya els eleccions a Campos amb una notable davallada de vots

Amb el recompte ja acabat, els resultats a Campos de les eleccions generals celebrades avui han estat els que es mostren a la taula adjunta, en la qual els percentatges estan referits al total de vots a candidatures, sense comptar els vots nuls i en blanc. Hi podem consultar el nombre de vots i el percentatge de cada formacio política a cadascuna de les meses electorals.
El guanyador ha estat el Partit Popular, amb 2.069 vots i un percentatge del 43,71 per cent, molt enfora del 2011, quan va fer 2.812 vots i el 63,8%. La segona posició, a molta distància ha estat per Podem, amb 649 vots i un 13,71%, seguit pel PSOE, amb 569 vots i el 12,02%, Ciutadans, amb 504 vots i el 10,65%, Més per Mallorca amb 491 vots i el 10,37% i el Pi amb 33 vots i el 7,04%.
El Pi, Podem i Ciutadans eren nous en unes eleccions generals, per la qual cosa no podem comparar els seus resultats amb els del 2011, pero sí que ho podem fer en el cas del PSOE i Més per Mallorca. En el primer cas empitjora, ja que passa del 17,07% al 12,02%. En el segon millora lleugerament i passa del 9,50% al 10,37%.
A la vista d’a¡quests nombres cal concloure que les eleccions a Campos han seguit la tònica general de les Illes Balears i de l’Estat Espanyol, amb una baixada de PP i PSOE i l’aparicio amb força de les noves formacions Podemos i Ciudadanos.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.