Una salinera guanya 5.000 € a un concurs de televisió!

Una salinera guanya 5.000 € a un concurs de televisió!

La salinera Carolina Romero, el passat dilluns dia nou de novembre, va guanyar 5.000 € al concurs d’Antena 3 Televisió Ahora Caigo.
Na Carolina es fa enfrontar amb una altra concursant a la darrera fase del programa i va haver de contestar una sèrie de preguntes de cultura general, que va saber respondre totes correctamente excepte una, però que no la va eliminar perquè tenia un comodí. Altrament la seva contrincant va fallar-ne dues, la qual cosa va atorgar la victòria a la jugadora salinera.
Na Carol va anunciar que fa comptes dedicar l’import del premi a comprar-se un cotxe que aparqui tot sol perquè, segons ella, és molt dolenta per aparcar!
Si voleu, podeu veure el programa en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.