Primàries de Més per Mallorca a Campos

Primàries de Més per Mallorca a Campos

Dissabte passat, dia trenta-u d’octubre es varen celebrar les primàries de Més per Mallorca per triar els integrants de les llistes del Congrés dels Diputats i el Senat per a les eleccions del proper dia vint de desembre.Els campaners afiliats o simpatizants d’aquesta formació política varen poder exercir el ser vot a can Pere Ignasi.
A Campos, el candidat a ser el cap de llista al Congrés més votat va ser Josep Antoni Verger, amb un 55%. Va ser el mateix candidat que va guanyar en el conjunt de Mallorca, però encara amb un percentatge més alt, el 75%.
Quant als membres de la llista del Congrés, va tornar a guanyar Josep Antoni Verger amb 14 vots, seguit d’Àlex Moll amb 12, Kika Coll amb 10, Francesca Immaculada Salamanca i Joan Verger amb 8 cadascun, Pep Florit, Aina Cànaves i Margalida Crespí amb 6 cadascun, Roser Maria Gallardo amb 5, etc.
Menció especial per a Gabriel Huguet, nascut a Campos, maldament no hi visqui, que va obtenir 3 votos.
Al conjunt de Mallorca, Antoni Josep Verger va fer 816 vots, Roser Gallardo 368, Joan Verger 507, Inmaculada Salamanca 360, Àlex Moll, 452, Kika Coll 357, Pep Florit 417, Marta Guijarro 286, Gabriel Huguet 305, etc, amb la qual cosa el candidat campaner quedarà com a primer suplent.
Magdalena Barceló Oliver: 278 vots.
Quant al Senat, el més votat va ser Tomeu Amengual, amb 14 vots, seguit per Aina Calafat amb 12, Sara Margarita Martín amb 10, etc.
Al conjunt de Mallorca, Sara Margarita Martin 500 vots, Salvador Colomé: 290, Aina Calafat 446,Jaume Rivera 235, etc.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.