El Torneig Migjorn entra a la recta final

El Torneig Migjorn entra a la recta final

Només queden dues rondes perquè acabi el Torneig Migjorn d’escacs, que s’ha disputat al casal de Can Pere Ignasi al llarg de les darreres setmanes. Divendres vespre es jugarà la setena ronda i dissabte, a les 16:30 la vuitena i darrera.
Enguany s’hi han inscrit cinquanta-un participants, deu dels quals són del Club Foment d’Escacs de Campos, l’organitzador.
En aquests moments encapçala la classificació Joan Gayà, del Petra i actual campió veterà de Mallorca, que duu 5,5 punts dels 6 possibles. El millor campaner és Onofre Veny, que ocupa la quarta plaça amb 4,5 punts. Jesús Cabezas en duu 4 i és l’onzè i tres jugadors campaners es troben amb 3,5 punts: Francesc Pomar, Antonio Peralta i Miquel Lladó. Dos d’ells, Francesc Pomar i Miquel Lladó, s’enfrontaran aquest divendres. Antoni Ballester i Jaume Lladó tenen 3 punts cadascun i Lubomir Dimitrov, Joan Miquel Bonet i Miquel Àngel Mas, 1,5 cadascun.
Us en mantindrem informats.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.