Antoni Fernández, guardonat per la UIB

Antoni Fernández, guardonat per la UIB

El saliner Antoni Fernández Cañellas, alumne de segon de batxillerat de l’IES Damià Huguet ha guanyat el premi d’investigació que atorga la Universitat de les Illes Balears per a alumnes de batxillerat en l’edició del 2015.
N’Antoni va presentar un treball sobre la salinització dels pous de reguiu de Campos i ses Salines. Va comparar anàlisis fetes seves amb una altra d’antiga feta pel Ministeri d’Agricultura, la qual cosa li ha permès estudiar-ne l’evolució.
(Més informació a Ressò en paper)

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.