Més per Campos presentarà una candidatura encapçalada per tres dones

Més per Campos presentarà una candidatura encapçalada per tres dones

Avui vespre, a l’Edifici Polivalent ha tengut lloc una assemblea general de Més per Campos per aprovar la llista electoral que aquesta formació política presentarà a les eleccions municipals.
La candidata a batlessa, Maria Magdalena Lladó ha anat presentant els diferents candidats d’un en un i donant-los la paraula perquè expressassin breument el motiu que els ha duit a fer aquesta passa. A continuació ha demanat si qualcú més es volia presentar, però no s’ha ofert ningú més, així que s’ha procedit a votar la proposta, que ha estat aprovada per unanimitat.
Els primers membres de la llista seran, Maria Magdalena Lladó, Maria Miquela Vallespir, Maria Miquela Coves, Gabriel Ginard, Miquel Miró, Margalida Fullana, Cristòfol Fernández, Antònia Lladonet, Maria del Mar Barceló, Antoni Nadal i Monserrat Alcaraz.
Després ha parlat el batle d’Esporles i candidat de Més per Mallorca a la presidència del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, que ha demanat als candidats i als altres membres de l’assemblea que fessin campanya boca a boca ja que, ha dit, “el contacte amb la gent és el nostre punt fort”.
Ha tancat l’acte Maria Magdalena Lladó, que ha convocat la militància a col·laborar en les distintes comissions sectorials que es posaran en marxa per elaboarar el programa electoral.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.