Paco Blasco, cap de llista del PSOE a les eleccions municipals

El passat dimarts dia desset l’assemblea general del PSOE de Campos va aprovar per unanimitat la candidatura de l’enginyer agrònom Paco Blasco com a candidat de la seva formació a la batlia de Campos.
Interpel·lat per Ressò, Blasco ha declarat que les prioritats de la seva candidatura seran escoltar, acostar l’administració als ciutadans i, malgrat la limitació de les competències municipals, recuperar les prestacions socials perdudes aquesta legislatura.
Amb ell ja són tres els candidats a batle de Campos que s’han donat a conèixer públicament. A més a més de Blasco, que es presentarà pel PSOE, tenim confirmades les candidatures de Sebastià Sagreras pel PP i la de Maria Magdalena Lladó per Més per Mallorca. Tant el Pi com Podem, en aquest cas a través de la marca Volem Campos, han manifestat la seva intenció de concórrer a les eleccions campaneres, però encara no han designat el seu candidat. No tenim constància que s’hagi de presentar cap altre partit o coalició, però no en podrem estar segurs fins que no es tanqui el procés d’inscripció de candidatures.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.