Miquel Bujosa es pot proclamar campió de Mallorca de tercera

Miquel Bujosa es pot proclamar campió de Mallorca de tercera

L’escaquista campaner Miquel Bujosa dissabte que ve es pot proclamar campió de Mallorca d’escacs de tercera a Llucmajor si guanya la darrera partida del campionat.
En Miquel duu 5,5 punts dels 7 disputats, gràcies a cinc victòries, un empat i una sola derrota, la qual cosa l’ha permès enfilar-se fins a la segona posició de la taula. Dissabte s’enfrontarà al líder, el jugador de Llucmajor Walter Thiede, que duu 6 punts, només mig més que el campaner, per la qual cosa, si en Miquel guanya, quedarà primer. Si fa taules probablement es mantindria com a segon. I si perd, encara podria pujar a segona, ja que ascendeixen els vuit primers.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

1 Comentari

  1. Jaume Lladó Jaume

    Finalment no va poder ser. En Miquel va perdre la carrera partida. Axil i tot, va quedar cinquè i puja a segona. També ha pujat de categoría Antoni Ballester, que l’ny que ve jugarà a primera.

    Reply

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.