Tots amb en Joan, una bona iniciativa de la penya barcelonista Els Tamarells

En Joan Garcia és un jove de Campos, que pateix una minusvalidesa, ell té un somni; tenir una cadira amb rodes per a poder tenir més mobilitat i eliminar aquests obstacles que la vida li ha posat per davant. Per tal d’aconseguir aquest objectiu, s’han editat unes paperetes per una rifa de Nadal. La Penya Barcelonista Els Tamarells, sensible amb els actes solidaris, juntament amb un grup de corredors de muntanya de la comarca, vol estar al costat d’en Joan, i ajudar-li a fer realitat aquest somni.
Demà, diumenge dia 14 a les 8 h. hem organitzat un Trail Solidari per les muntanyes de Felanitx. Hi pot participar qui vulgui, caminant o correguent, hi haurà tres distàncies per escollir:

A) 10 kms, partida del Parc Municipal, cap al Calvari, Camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador per les adreceres i tornada. Aquest grup caminarà. Temps estimat: no estipulat.

B) 20 kms. partida del Parc Municipal, cap al Calvari, camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador, cap al Castell de Santueri, Es Carritxó, Binifarda, carretera d’Es Castell, Son Bennàsar, Camí de Son Quelles, Calvari i Parc Municipal. Temps estimat, caminant i corrent, 3 hores i mitja.

C) 30 kms. partida del Parc Municipal, cap al Calvari, camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador, cap al Castell de Santueri, Es Carritxó, Binifarda, carretera d’Es Castell, Son Benàsar, Camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador pel Picot, baixada des de Sant Salvador, Camí de Son Quelles, Calvari i Parc Municipal. Temps estimat, corrent, 4 hores.

Un grup de voluntaris posaran per als participants, avituallament sòlid (plàtan, taronja), fins que n’hi hagi, gràcies a l’acord amb l’empresa fruitera Agromart. En principi, per estimar l’avituallament necessari ens guiarem pels qui s’apuntin en aquest esdeveniment. De totes formes és recomanable dur motxilla, o al manco cinturó amb bidó. Els avituallaments es situaran a Sant Salvador, Es Castell, carretera d’Es Castell, Sant Salvador i Parc Municipal.

Cadascú ha d’adaptar les seves possibilitats al recorregut escollit. Procurarem al màxim anar agrupats, ja que el recorregut no estarà marcant, tot i que és difícil perder-se. Els grups aniran amb un responsable que obrirà i un altre que tancarà, i no estarà permès superar-los.

Damunt les 8’30 farem la fotografia oficial, i a les 8’40 partiran els tres grups. Com que no és tracta de cap competició, no es contracta cap assegurança, de totes formes el recorregut és assequible i en els redols de més dificultat reduïrem la velocitat. La previsió és que damunt les 12’45-13 h. tothom hagi arribat altra volta al Parc Municipal.

El motiu principal és ser solidari amb aquesta causa i, si hi podem afegir fer un poc d’esport i gaudir del magnífic entorn de les muntanyes felanitxeres, millor que millor.

COM APORTAR LA VOSTRA COL·LABORACIÓ? La vostra aportació serà voluntària, mitja hora abans de partir, a les 8 h. en el Parc Municipal, tindrem bastants de blocs de paperetes, aquestes són a 2 euros. A partir d’aquests 2 euros, cadascú hi aportarà la seva voluntat. Segur que serem molts, entre tots i totes ajudarem a en Joan a complir el seu somni, el Reis Màgics li duran aquesta cadira que ell tant necessita.

PER TU, JOAN. ENS POSAM EN MARXA, JA !!

tots amb en joan

 

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.