Molta participació campanera al Campionat de Mallorca Individual d’Escacs

Molta participació campanera al Campionat de Mallorca Individual d’Escacs
  • FPomar
  • Antoni Ballester
  • GHorrach
  • Buji
  • MiqueliGuillem
  • Peralta
  • JoanMii MiquelAngel
  • Lubo

Aquest mes de desembre se celebra el Campionat de Mallorca Individual d’Escacs, enguany a Llucmajor. El fet de tenir la seu tan a prop ha fet que siguin molts els escaquistes campaners que s’hi hagin inscrit. A primera tenim en Francesc Pomar i n’Antonio Peralta. a segona, n’Antoni Ballester, en Guillem Manesa, en Miquel Lladó, en Joan Miquel Bonet i en Miquel Àngel Bonet, a més a més de’n Jesús Cabezas que ha hagut d’abandonar per causes familiars. I a tercera hi competeixen Miquel Bujosa, Lubomir Dimitrov, Miquel Bujosa, Miquel Àngel Mas i Guillem Horrach. Si voleu podeu seguir els seus resultats a la pàgina web de la Federació Balear d’Escacs:

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.