Molta participació campanera al Campionat de Mallorca Individual d’Escacs

Molta participació campanera al Campionat de Mallorca Individual d’Escacs

Aquest mes de desembre se celebra el Campionat de Mallorca Individual d’Escacs, enguany a Llucmajor. El fet de tenir la seu tan a prop ha fet que siguin molts els escaquistes campaners que s’hi hagin inscrit. A primera tenim en Francesc Pomar i n’Antonio Peralta. a segona, n’Antoni Ballester, en Guillem Manesa, en Miquel Lladó, en Joan Miquel Bonet i en Miquel Àngel Bonet, a més a més de’n Jesús Cabezas que ha hagut d’abandonar per causes familiars. I a tercera hi competeixen Miquel Bujosa, Lubomir Dimitrov, Miquel Bujosa, Miquel Àngel Mas i Guillem Horrach. Si voleu podeu seguir els seus resultats a la pàgina web de la Federació Balear d’Escacs:

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.