Presentació de la nova etapa de la revista El Mirall

10735651_10152382424431975_1565479855_n

El passat dissabte dia vint-i-cinc d’octubre va tenir lloc la presentació de la nova etapa de la revista El Mirall a l’Observatori Astronòmic de Mallorca, a Costitx.
L’acte va servir per presentar la pàgina web de El Mirall, que pretén ser molt més que un mitjà de comunicació i vol esdevenir el pont digital entre les Illes Balears i Catalunya.
Encetà els parlaments Lluc Mas, president del Mallorca Planetàrium, que parlà sobre l’astrònom malloquí Vicenç Mut, el qual té un cràter a la Lluna que duu el seu nom. El seguí el president de l’Associació El Mirall, el campaner Jaume Lladó, que va fer un repàs a la història de El Mirall i va apuntar els objectius de futur d’aquesta nova etapa, una nova etapa que fou explicada pel nou editor, Antoni Mir Fullana. El nou Mirall tendrà una vessant digital, que podeu visitar al web www.rmirall.cat que s’actualitzarà periòdicament, i una vessant analògica, que consistirà en l’edició en paper de dos monogràfics anuals. Antoni Mir va aprofitar per presentar la campanya 1000 amics, que pretén aconseguir 1000 socis-subscriptors de les Illes Balears i altres 1000 de Catalunya.
La següent intervenció fou la d’Antoni Mir Marí, creador de El Mirall digital, el qual va contar als assistents allò que pot trobar al web.
L’acte va acabar amb un homenatge a Josep Magrinyà, primer cap de redacció de El Mirall, traspassat recentment.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.