Entrevista a Maribel Soteras, candidata a presidenta del Club Nàutic de sa Ràpita

Entrevista a Maribel Soteras, candidata a presidenta del Club Nàutic de sa Ràpita

  1. Qui és el candidat a president de la vostra candidatura (nom, edat, ofici, relació amb el club)? Quines persones componen la vostra candidatura?

Hola jo som na Maribel, infermera especialista en pediatria i sa meva relació amb el CNR és de tota la vida, mon pare va esser soci fundor i membre de la primera junta directiva del club, n’ era el comptable; jo vaig esser una de les nines que varen afiançar la primera pedral l’any 1973. Form part de la junta directiva des que l´any 1992, va depositar la seva confiança amn mi el Sr. Andreu Lladó, record que volia una dona que representàs el club en els actes socials.

Els membres de la meva candidatura són els següents:

President: María Isabel Soteras Llompart

Vicepresident: Juan Llompart Gayá

Secretària: María Antonia Monserrat Roca

Tresorer: José Luis Roses Ferrer

Comodoro: Sebastián Garí Bigas

Vocal 1a: Coloma María Mas Mas

Vocal 2a: Ana Rossello Oliver

Vocal 3r: Pablo Diaz-Llado Prado

Vocal 4t Pesca: Juan Miguel García Roig

Vocal 5è Vela: Rafel Monserrat Manresa

Vocal 6è: Juana María Verger Martí

Suplents: Catalina María Rosselló Pujol

Tomeu Llompart Gayà

Cristina Cantallops Cladera

  1. Ens pots explicar per què s’han avançat les eleccions un any?

Dia 15 de gener quatre membres de la junta directiva vàrem dimitir i supòs que aquest fet va esser el que l ‘actual president decidís convocar eleccions.

  1. Creus que aquest avançament d’eleccions pot afectar l’organització dels campionats d’Espanya i Mundial de vela d’enguany?

No, el campionat de Espanya i el Mundial d’IQFoIL es varen aprovar per unanimitat en junta directiva el passat mes de desembre. La candidatura que guanyi les eleccions tindrà en compte aquests projectes i es desenvoluparan de la manera més

satisfactòria pel club . Del 25 al 28 de març està prevista la Copa de Espanya: clases Techno e IQFoIL junior i juvenil; del 26 d’octubre al 2 de novembre està previst el Campionat del món IQFoIL junior i juvenil.

Ens faria molta il·lusió si fos elegida la nostra candidatura començar aquesta nova etapa amb aquests dos reptes.

  1. En quins aspectes pot millorar la gestió del CNR?

Aquest és un del punts del nostre programa electoral:

  • Implementar mesures per controlar i reduir les despeses innecessàries, continuant amb la revisió i verificació dels comptes anuals apostant pel control de l’activitat financera per una auditoria externa.

  • Impulsar la pàgina web del CN per a que el soci pugui consultar la documentació econòmica, contractes i comptes anuals.

  • És fonamental crear un clima laboral on es promogui el respecte i la col·laboració entre tots els empleats.

  1. Perquè a la darrera assemblea del 03/02 es va aprovar realitzar una auditoria dels darrers 7 anys?

És una proposta demagògica en clau electoral de la junta directiva actual. Durant tots els anys que duc al club sempre s’han auditat els comptes anualment per després sotmetre’ls a l’aprovació de l’assemblea general. Precisament la primera vegada que s’han presentat a l’assemblea general sense el corresponent informe d’auditoria ha estat durant la presidència del Sr. Pau Lladó que va ser, entre altres motius la causa de la meva dimissió. El més lògic hauria estat si tenia algun dubte haver realitzat aquesta proposta quan va accedir a la presidència i no dos anys després quan els esdeveniments l’han portat a convocar eleccions anticipades.

  1. Pots indicar resumidament perquè els socis han d’optar per la vostra candidatura?

    • La nostra candidatura està formada per persones amb experiència en diferents àmbits del món laboral, compromesa amb el CNR i els seus valors, la incorporació d’un equip multidisciplinar garanteix la renovació i la evolució d’una entitat plural, moderna i democràtica com és el Club Nàutic de sa Ràpita. Farem el possible perquè els socis puguin participar a les assemblees anuals virtualment.

    • Modificarem els estatuts perquè entre altres coses el període de presidència del club es limiti a dos mandats, com a màxim el president estaria vuit anys al càrrec, evidentment tota modificació dels estatuts requereix esser aprovada per l’assemblea.

    • Volem fomentar un lideratge ètic, promovent valors com la integritat, l’honestedat i el servei públic, la nostra gestió serà de transparència total i volem esser una junta d’unió i conciliació i activar la participació de cadascun del socis del club.

Pere Guillem Mas Gutiérrez i Jaume Lladó Jaume

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.