Concert de Joan Jordi Oliver a Campos diumenge que ve

Concert de Joan Jordi Oliver a Campos diumenge que ve

El proper diumenge dia 2 d’octubre el músic campaner Joan Jordi Oliver farà una actuació musical a Campos amb el grup suís Z-Quartett. Serà a les 19:30 al Convent.
L’actuació, amb el nom de Readings on Des Prés, combina el famós Misere mei Deus, de Josquin Des Prés amb una peça de quaranta minuts per a quartet de saxofons, sintertizadors i electrònica de creació pròpia. El compositor campaner confessa que aquesta és, fins ara, la seva producció més ambiciosa, amb la qual en fa una gira que l’ha de dur a Braunwald, Zuric, Biel, sa Pobla i Campos.
Readings on Des Prés combina la música del famós compositor renaixentista amb una peça escrita pel mateix Joan Jordi, amb la qual, a partir del material original de Josquin Des Prés, transforma les línies vocals amb tot tipus de processament electrònic, fins a obtenir una composició totalment nova.
En Joan Jordi Oliver des de fa uns anys viu a Zuric (Suïssa), on treballa de professor i compositor.
El dia abans, el dissabte dia primer d’octubre, actuarà a sa Pobla dins el marc dels Encontres Internacionals de Compositors. Serà a les 19 h a l’Ermita de Crestatx.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.