El Club Volei Campos ve a omplir un buit dins l’esport campaner

El Club Volei Campos ve a omplir un buit dins l’esport campaner

Ara fa un any, el juny del 2021, va néixer el Club Esportiu Vòlei Campos, de la mà d’un grup de nines de l’IES Damià Huguet que volien practicar el voleibol . La primera que va proposar la idea va ser Antònia Maria Obrador, una apassionada d’aquest esport. En va parlar amb els professors d’Educació Física de l’institut campaner, Dani Cardona i Gemma López, els quals els varen ajudar a crear el club.
I va haver molta feina per fer i una de les primeres va ser la de la creació oficial del club, per la qual cosa varen haver de redactar-ne els estatuts i inscriure’l al registre d’entitats esportives de les Illes Balears. . Després varen haver de triar una junta directiva, dissenyar l’equipament, crear un escut i cercar entrenadors. De fet, encara en cerquen d’entrenador, perquè els que han tengut fins ara són provisionals, ja que no tenen ni el temps ni la titulació requerida per poder entrenar un equip federat.
El setembre començarà la lliga i s’hi volen inscriure. Confien poder-ho fer si han trobat l’entrenador que els manca. Des de Ressò desitjam que ho aconseguesquin i que tenguin molts d’èxits esportius.
Més informació al núm. 302 de l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.