Maria Barceló, campiona d’Espanya per equips de duatló

Maria Barceló, campiona d’Espanya per equips de duatló

Els passats dies 12 i 13 de març es va celebrar el Campionat d’Espanya per Equips de duatló a La Núncia (País Valencià), al qual hi va participar l’atleta campanera Maria Barceló Serra, amb el club Triatlón Soriano, pel qual ha fitxat recentment. Tot i encara no tenir els devuit anys, va participar en la categoria de segona divisió absoluta, quan ella tan sols és júnior de primer any, i va aconseguir uns grans resultats, ja que el seu equip va quedar campió en la modalitat de supersprint femení, i en la modalitat de relleus per parelles. En la modalitat de supersprint 2×2 es varen haver de conformar amb el subcampionat. Amb aquests grans resultats en les tres proves en que es divideix el campionat de supersprint tenen pràcticament aconseguit l’ascens a la primera divisió.
Na Maria té un futur molt prometador, tant en duatló com en triatló.

  • PHOTO-2022-03-14-15-25-55
  • PHOTO-2022-03-17-18-05-38

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.