Manuel Queirolo encapçala el Torneig Migjorn d’escacs

Manuel Queirolo encapçala el Torneig Migjorn d’escacs

Els divendres vespre i els dissabtes horabaixa d’aquest mes de setembre es disputa al casal de can Pere Ignasi el Torneig Migjorn, organitzat pel Club Foment d’escacs de Campos, amb seixanta-tres incscrits.
Quan s’ha arribat a l’equador de la competició, amb quatre rondes jugades i altres tantes per jugar. encapçala la classificació Manuel Queirolo, de Reis i Dames de Llevant, amb 4 victòries de 4 partides. El segueixen, amb 3,5 punts un grup de tres jugadors: Manuel Ermachenko, del Megaescacs, Sebastià Massanet, del Megaescacs i Matías Ruiz. Els campaners millor situats duen 2 punts, i són Víctor Rubert, Jocehn Wuhrmann, Onofre Veny, Jaume Lladó, Francesc Pomar, Antoni Ballester i Sebastià Mas.
Podeu seguir el dia a dia d’aquest torneig en aquest enllaç

  • Migjorn2021-3
  • Migjorn 2021-1
.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.