Patricia Camino, medalla de bronze al Campionat del Món de Taek-wondo

Patricia Camino, medalla de bronze al Campionat del Món de Taek-wondo

El passat mes de febrer Patricia Camino Ortega i Andreu Duran Vicens, del Club Hanol de Campos es varen proclamar campions d’Espanya de taek-wondo en la modalitat de Poomsaes (individual sènior 40), la qual cosa els va permnetre classificar-se pel Campionat del Món que s’havia de celebrar el mes de maig a Dinamarca. Però la pandèmia de la covid-19 va obligar a anul·lar-lo li, al seu lloc, es va convocar un Mundial per Intertnet.
La competició ha tengut una duració de cquasi un mes i va acabar dia 15 de desembre.

Andreu Duran va passar el primer tall com a 4t de grup, però no va poder superar la semifinal per tan sols una centèsima. Amb tot i amb això va quedar el 9è del món i el 2n d’Europa.

Per altra part, Patricia Camino, va tenir una gran actuació i va aconseguir la medalla de bronze del món.

Patricia va demostrar, una altra vegada, el seu alt nivell i un bon estat de forma. Cal recordar que és l’actual campiona d’ Europa juntament amb el seu company Andreu Duran.

Més informació a l’edició en paper.

  • f8a364f3-6f2a-4e17-be01-1049719542dc
  • a6ca3e5d-3a60-4540-801c-b28acc05e3b1

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.