XLI Semi-marató de la Fira de Maig

XLI Semi-marató de la Fira de Maig

Ahir, diumenge dia 13 de desembre a la fi es va poder celebrar la Semi-Marató Fira de Maig 2020, memorial Toni Lladó, que al seu moment, es va haver d’ajornar per mor de la pandèmia. Va ser organitzada pel Club Atletisme Campos i patrocinada per l’Ajuntament de Campos.
Va començar a les 10:30 al Camp Municipal d’Esports i va tenir un recorregut de 12,4 km.
La inscripció va ser de 150 atletes que es va cobrir en menys de vint-i-quatre hores, així com estableixen les normes sanitàries per a la covid-19.
Hi va haver molta participació d’atletes de Campos i tots el del Club Atletisme Campos varen dur el nom d’en Tomeu Cifre al seu dorsal.
Es va fer entrega d’un ram de flors a la filla d’en Toni Lladó, en ser el seu memorial.
A la categoria masculina el campió va ser Víctor Ruiz, del Platges de Castelló, amb un temps de 38 minuts i 2 segons. En segona posició va entrar en Francesc Xavier Gornals, del Club Triatló Santanyí amb un temps de 38 minuts i 52 segons, seguit pel campaner Jaume Bauzà del Club Atletisme Campos, amb un temps de 40 minuts i 32 segons
La campiona femenina va ser Marga Umbert del Club Atletisme Manacor amb un temps de 49 minuts i 51 segons. La subcampiona va ser Asmaa Zammou del Club Atletisme s’Hostal de Montuïri amb un temps de 50 minuts i 52 segons. La tercera classificada va ser Cati Vives del Xendenguets amb un temps de 52 minuts i 14 segons.

  • DSC_0012
  • semimarato1

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.