El club Hanol, guanya el Campionat de les Illes Balears de taekwondo en la modalitat de poomsaes

El club Hanol, guanya el Campionat de les Illes Balears de taekwondo en la modalitat de poomsaes

L’escola Hanol va ser la gran triomfadora del Campionat de les Illes Balears de taekwondo en la modalitat poomsaes, que es va celebrar dia devuit de gener de al pavelló Germans Escales de Palma.
Aquest esdeveniment era classificatori per el Campionat d’Espanya que es celebrarà el proper dia primer de febrer a Torrelavega ( Santander).

L’escola Hanol es va presentar amb l’equip complet, i va aconseguir un total de nou medalles d’or, una de plata i dues de bronze.

Els magnífics resultats assolits fan que es classifiquin de forma directa per representar les Illes Balears al campionat d’Espanya Luis Oliver Campos i Paula Alé García a la categoria cadet, Laura González Regueiro a la categoria junior, Alex Elizalde Cai a la categoria senior i Patricia Camino Ortega i Andreu Duran Vicens a la categoria senior 2.
Més informació a l’edició en paper.

  • image
  • image-3
  • image-2

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.