Incendi a es Trenc

Incendi a es Trenc

Devers les 11:30 d’avui s’ha declarat un incendi al pinar de darrera la platja de es Trenc, a uns dos-cents metres de la costa, dins el Parc Natural des Trenc – es Salobrar. Com que hi havia molta de gent a la platja, tot d’una se n’han adonat i han avisat els serveis d’emergència, que han actuat amb una gran celeritat, de tal manera que a les 11:45 ja hi actuaven un avió i dos helicòpters de l’IBANAT, desset brigadistes terrestres i els bombers de Mallorca. Poc temps després també hi han arribat efectius de la guàrdia civil i de la policia local de Campos.
Mentrestant els socorristes han desallotjat un tros de platja, per evitar perill a la gent que s’acostava massa al foc.
Gràcies a que s’ha intervengut tot d’una i a l’efectivitat dels serveis desplegats, en poc temps s’ha aconseguit controlar l’incendi, primer, i extingir-lo poc després i només s’han cremat dos-cents cinquanta metres quadrats de pinar.
Per ara es desconeix la causa de l’inici del foc.

  • 56610a6a-3d8a-4a70-8f61-80b34b3661e9
  • 7320c52f-7e58-451f-ba69-99e9d13752c7

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.