Inés Pascual, campiona absoluta de les Illes Balears

Inés Pascual, campiona absoluta de les Illes Balears

El passat dia catorze de juliol l’atleta campanera Inés Pascual es va proclamar campiona absoluta d’atletisme de les Illes Balears en la categoria de 100 m tanques.
El Campionat de les Illes Balears d’Aire Lliure d’atletisme es va celebrar el cap de setmana dels dies tretze i catorze de juliol al poliesportiu Príncipes de España, amb una temperatura ambient superior als 30 graus.
N’Inés va ser la guanyadora de la prova individual de 100 m tanques amb un temps de 15,47 segons i un vent en contra de 3 m/s.
A més a més, amb el seu equip, l’Speed Club, va guanyar el relleu femení de 4×100 i 4×400 m tanques.
Per altra banda, cal esmentar que Inés Pascual ha estat seleccionada per a representar les Illes Balears al Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques Absolut, que tendrà lloc el proer dia vint-i-set de juliol a Pamplona.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.