Presentació de la coalició Endavant per ses Salines i la Colònia de Sant Jordi

Presentació de la coalició Endavant per ses Salines i la Colònia de Sant Jordi

Endavant per ses Salines i la Colònia de Sant Jordi formada per PSIB-PSOE, MÉS i persones independents tornarà a reeditar la coalició de cara als propers comicis municipals de dia 26 de maig amb Bernat Roig Galmés repetint com a cap de llista.
La coalició Endavant ha governat a l’ajuntament de ses Salines els darrers quatre anys, en minoria des de que es va trencar el pacte amb el PI.
El passat diumenge 14 d’abril a les Escoles velles va tenir lloc la presentació de la candidatura amb una detallada explicació de les feines fetes durant la legislatura així com de les que s’havien iniciades i es troben en vies de finalitzar, en un acte que va comptar amb gran assistència de públic i el suport de representants dels partits que formen la coalició: Cosme Bonet i Mercedes Garrido pel PSIB-PSOE i Bel Busquets i Joan Mas “Collet” per MÉS.
Endavant presenta una llista on els quatre primers llocs estaran ocupats per les mateixes persones que han format l’equip de govern i que compta amb la incorporació de nous i joves valors saliners i coloniers. La presentació de la llista tindrà lloc el proper divendres 10 de maig a les 20:00 hores al centre cívic de la Colònia de Sant Jordi, on a més de poder conèixer als integrants de la candidatura s’informarà dels punts més destacat del seu programa de cara al futur.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.