Presentació de la candidatura del Pi a a batlia de Campos

Presentació de la candidatura del Pi a a batlia de Campos

El passat dia vint-i-nou, d’abril al centre cultural polivalent de Ca ses Monges, es va presentar la candidatura del Pi a la batlia de Campos.
Catalina Servera, l’actual regidora de la formació regionalista repetirà com a cap de llista.
Servera va afirmar que el seu projecte per Campos vol potenciar que hi hagi una apotecaria de guàrdia els 365 dies de l’any i una oficina turística. Vol que els tràmits del SOIB es puguin fer a l’oficina de Felanitx i més polítiques contra la violència de gènere. També a destacar la necessitat d’habitatges de protecció oficial i per als joves de Campos.
Servera va estar acompanyada pel president del Pi, Jaume Font, i el secretari general de la formació, Josep Melià.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.