DUES NOVES PRESENTACIONS DE LLIBRES: AVUI DIVENDRES I DIMECRES QUE VE. JOAN PERELLÓ I TOMÀS VIBOT PRESENTEN NOVES OBRES

 

DUES NOVES PRESENTACIONS DE LLIBRES: AVUI DIVENDRES I DIMECRES QUE VE

JOAN PERELLÓ I TOMÀS VIBOT PRESENTEN NOVES OBRES

El campaner Joan Perelló presentarà aquest divendres dia 3 de maig a les 20 h al local de l’Obra Cultural (carrer Bisbe Tallades, 6) el seu nou llibre de relats «La ginebra trista del Cafè Balzac», un títol suggerent que inclou un conjunt de relats molt breus que giren en torn de diversos temes de la realitat quotidiana com l’amor, la mort, el paisatge, la malaltia o la soledat, amb uns personatges que van des del bevedor fins a l’escriptor, passant per vidus, assassins, suïcides, enamorats o malalts, així com altra gent que viu tancada dins el tedi.

A més, la portada del llibre és feta pel pintor campaner Antoni Mas. La nova obra de Perelló serà presentada pels també escriptors Nanda Ramon i Joan Pons Bover.

Una altra presentació es farà dimecres dia 8 a les 20:30 també a la seu de l’Obra Cultural en què es presentarà el darrer llibre de Tomàs Vibot, “L’ensaïmada: l’espiral de plaer” per Jaume Lladó. És el primer llibre monogràfic sobre la història d’aquest producte típic mallorquí. Les primeres referències daten de finals del segle XVII.

A partir del segle XIX, el consum de l’ensaïmada s’anà popularitzant, i des de llavors no ha aturat.

Dues presentacions de dos llibres que iniciaran els actes de la Fira de maig.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.