Llorenç Andreu i Patrick Andreu guanyen el Ral·li Mitja Illa

Llorenç Andreu i Patrick Andreu guanyen el Ral·li Mitja Illa

El pilot colomier Llorenç Andreu, acompanyat pel seu fill Patrick Andreu com a copilot, ha quedat en primera posició al Ral·li Mitja Illa celebrat a Vilafranca.
Hi havia trenta-tres equips inscrits en l’apartat de competició. Va ser una cursa complicada, sobretot per mor de la pluja, que havia deixat diversos redols plens de bassiots i fang. El matí el pilot colonier i el seu fill guanyaren dos dels tres trams, per la qual cosa duien sis segons d’avantatge sobre els segons classificats, Raul Moreno i Rudy Hensen. L’horabaixa, ja amb una meteorologia més propicia, n’Andreu i en Patrick varen tornar a guanyar el primer tram i varen quedar empatats al primer lloc amb dos equips més al segon tram. En aquest moment ja havien augmentat l’avantatge fins als tretze segons. No varen poder guanyar el tercer i darrer tram de l’horabaixa, però això no va bastar per passar-los davant, només per retallar-los dos segons l’avantatge.
Amb aquest triomf al segon ral·li de la temporada Llorenç Andreu segueix al capdavant de la classificació pel Campionat de les Illes Balears.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.