Llorenç Andreu i Patrick Andreu guanyen el Ral·li Mitja Illa

Llorenç Andreu i Patrick Andreu guanyen el Ral·li Mitja Illa

El pilot colomier Llorenç Andreu, acompanyat pel seu fill Patrick Andreu com a copilot, ha quedat en primera posició al Ral·li Mitja Illa celebrat a Vilafranca.
Hi havia trenta-tres equips inscrits en l’apartat de competició. Va ser una cursa complicada, sobretot per mor de la pluja, que havia deixat diversos redols plens de bassiots i fang. El matí el pilot colonier i el seu fill guanyaren dos dels tres trams, per la qual cosa duien sis segons d’avantatge sobre els segons classificats, Raul Moreno i Rudy Hensen. L’horabaixa, ja amb una meteorologia més propicia, n’Andreu i en Patrick varen tornar a guanyar el primer tram i varen quedar empatats al primer lloc amb dos equips més al segon tram. En aquest moment ja havien augmentat l’avantatge fins als tretze segons. No varen poder guanyar el tercer i darrer tram de l’horabaixa, però això no va bastar per passar-los davant, només per retallar-los dos segons l’avantatge.
Amb aquest triomf al segon ral·li de la temporada Llorenç Andreu segueix al capdavant de la classificació pel Campionat de les Illes Balears.

  • IMG_2445
  • IMG_2444
  • IMG_2443
  • IMG_2442

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.