El Campos d’escacs puja a preferent!

El Campos d’escacs puja a preferent!

Ahir va acabar el Campionat de Mallorca per Equips d’escacs. La bona noticia és que el Campos va aconseguir l’ascens a preferent en haver quedat tercer de primera. Només pugen dos equips, però com que el campió ha estat el San Cayetano Dragonera B, que és un filial d’un club que ja té un equip a preferent, no pot ascendir i pugen el segon, el Mallorca Isolani, i el tercer, el Campos.
L’ascens es va aconseguir per poc, ja que en aquesta darrera ronda el Campos s’enfrontava al Mestral Palmanyola, que anava just darrera al Campos, a tan sols dos punts. Per ascendir els campaners havien de guanyar, empatar o perdre com a màxim de 3,5 a 1,5. Després de quatre hores de joc el matx va acabar 3-2 a favor del Mistral Palmanyola, que quedava amb els mateixos punts que el Campos, pero amb el desempat favorable als campaners.
Varen recollir el premi el president del club, Miquel Vadell, i un grup de jugadors format per Miquel Bujosa, Toño Rubert, Víctor Rubert i Susana Rubert, tal com es pot veure a la foto.
La resta dels equips campaners mantenen la categoria.
Podeu veure la clasificació final i el resultats de totes les rondes en aquest enllaç.
Ampliarem la informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.