L’Obra Cultural Balear guanya el reintegrament a la loteria de Nadal

L’Obra Cultural Balear guanya el reintegrament a la loteria de Nadal

L’Obra Cultural Balear de Campos va vendre paperetes del número 66608 de la loteria de Nadal i aquest número ha resultat permita amb vint euros per dècim, és a dir el reintegrament, ja que acaba en tuit, la mateixa xifra en que acaba el número premiat amb la grossa. Les paperetes es venien a tres euros cadascuna, cinquanta cèntims del quals eren un donatiu per a l’entitat i els altres dos euros i mig es jugava al número 66608 del sorteig extraordinari de Nadal.
A partir d’avui mateix qui tengui alguna de les paperetes emeses per l’OCB d’aquest número poden passar a cobrar els 2,50 € que els correspon a la papereria Ansa per Ansa. Com que caduquen als tres mesos, la data màxima per poder-les cobrar és dia vint-i-dos de març.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.