Taller d’empelts de l’Obra Cultiural Balear

Taller d’empelts de l’Obra Cultiural Balear

Vist l’èxit obtingut l’any passat amb el taller d’esmotxar, enguany l’Obra Cultural de Campos ha organitzat un projecte encara més ambiciós: un taller d’empeltar que pretén oferir eines per aprendre a empeltar les espècies més corrents a la nostra illa.
Per això el taller es desenvoluparà en diverses sessions separades en el temps, per tal que els alumnes puguin aprendre les peculiaritats de les tècniques d’empelt de cada espècie vegetal.
Tot serà dirigit per Miquel Àngel Mas, estudiant d’Enginyeria Agrònoma i empeltador i esmotxador professional, qui ja feu de professor en el taller d’esmotxar de l’any passat i en un altre taller d’empeltar de fa dos anys, menys ambiciós, que es va centrar només en les espècies que s’empelten a l’hivern.
La primera sessió tendrà lloc el dissabte dia 16 de desembre a l’Institut Damià Huguet de les 10 a les 13 hores. Tractarà sobre teoria general d’empelts i serà l’única totalment teòrica. El dissabte, día 13 de gener de les 10 a les 13 hores, a foravila, tendrá lloc la segona sessió, en aquest cas un poco teòrica i molt pràctica, d’empelts de fruiters i ametlers. A continuación hi haurà un descans fins dissabte dia 17 de març, de les 10 a les 13 hores, amb una altra sessió teórico-pràctica d’empelts d’olivera, magraner i figuera. Finalment, després d’un altre bot de dos mesos, dissabte, dia 26 de maig, amb el mateix horari, tocarà estudiar i practicar els empelts de cítrics.
Us hi podeu inscriure, fins dia 15 de desembre, al mòbil 606796100 o al correu electrònic datiljlj@infocampos.com.
El preu serà de 25 € per als socis de l’Obra Cultural Balear i 40 € per als no socis.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.