Presentació del documental Interés d’estat i el diari Jornada

En motiu de la celebració de la Fira de Campos, l’Obra Cultural Balear ha preparat dues activistats.
La primera será la presentació del documental Interès d’estat, aquest divendres dia tretze d’octubre, al local de l’OCB (Pl. Can Pere Ignasi, 10), a les vuit del vespre. Es trata d’un documental que parla sobre els interessos que hi ha darrera la construcció de moltes infraestructuras publiques que es fan a l’Estat Espanyol. Intervendran: Pere Sánchez, director del documental, Bartomeu Rosselló, president del Cercle Mallorquí de Negocis i Cristòfol Soler, president de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca.
Aquesta activitat l’Obra Cultural Balear la coorganitza conjuntament amb el Cercle Mallorquí de Negocis i l’Assemblea Sobiranista de Mallorca.
En podeu veure el tràiler si clicau en aquest enllaç de youtube.

La segona serà la presentació del nou diari en català Jornada. Será dimarts día desset d’octubre, a les vuit del vespre, també al local de l’OCB de la Plaça de can Pere Ignasi. Jornada és un diari cooperatiu que sortirà al carrer d’aquí a molt poc temps i que hem volgut donar a conèixer als campaners. Intervendran: Neus Tur, coordinadora del diari Jornada a Mallorca, Antònia Sitjar, coordinadora de la revista Ressò i presidenta de l’OCB-Campos i Jaume Lladó, tresorer de l’OCB-Campos i de la revista Ressò.
Podeu saber-ne més d’aquest nou mitjà de comunicació si entrau a la seva pàgina web, per la qual cosa basta que clicqueu sobre aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.