Miquel Bujosa ja juga el Campionat d’Espanya d’escacs

Miquel Bujosa ja juga el Campionat d’Espanya d’escacs

El campaner Miquel Bujosa Mas ha començat avui dematí la seva participació al Campionat d’Espanya sub-16 d’escacs que es disputa a Salobreña (Granada). En Miquel s’hi va clasificar per haver quedat campió de les Illes Balears de la seva categoría.
L’altra representant de les nostres illes és Marta Tomàs Viver.
El campionat es desenvoluparà des d’avui i fins dissabte que ve i constarà de nou rondes.
Podeu seguir el torneig a l’enllaç següent. Hi surten els emparellaments, resultats, classificacions, i algunes partides en directe.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.